The Horde

Upload your latest creations here.
Please note that by posting comments to posts in this forum you forfeit your personal copyright on whatever you post. AI Scripters reserves the right to re-use objective comments in script reviews without requiring the posting author's permission. Credit, where appropriate will be given in such cases.
User avatar
Aleph
Yogi
Posts: 476
Joined: Sat Jan 17, 2015 10:07 am
Location: Germany

Re: The Horde

Post by Aleph »

Really impressive 2v2 coordination in the deciding game vs Tribal! gg

scripter64
Waheguru
Posts: 5891
Joined: Fri Jan 16, 2009 8:36 pm

Re: The Horde

Post by scripter64 »

I need to watch the streams, was thanksgiving'ed :lol:

User avatar
Aleph
Yogi
Posts: 476
Joined: Sat Jan 17, 2015 10:07 am
Location: Germany

Re: The Horde

Post by Aleph »

CRITICAL BUG: not scouting with vills if it doesn't start with a military unit

samoer
Swami
Posts: 107
Joined: Sat Jun 15, 2013 6:12 pm

Re: The Horde

Post by samoer »

how long it will support wk? I'm a fan of the horde.

FireBall37
Forumer
Posts: 47
Joined: Sat Aug 22, 2020 10:49 pm

Re: The Horde

Post by FireBall37 »

Archon I love your AI! Super impressive and I love how easy it is to search for stuff in one file. :D One thing I've noticed for a while is how The Horde explores by going directly to the opposite side of the map. It often finds the enemy very quickly with this method, but occasionally it misses the enemy's base completely and just keeps exploring the same area! :head Maybe making him scout in a circle around the map could help with this?
Thx for all your work!

aoefan
Forumer
Posts: 3
Joined: Tue May 18, 2021 11:53 pm

Re: The Horde

Post by aoefan »

How to make the horde ai play all civs?

I have the wololo kingdoms, when i set the main player to Computer (AI vs AI) The Horde plays all the new Civilizations
like Khmers, Vietnamese .... etc, but when i plays against it it posts the errors as it doesn't define the same civs.

is there a way to fix this? i would like to put it as the default ai if it plays all the civs :dance

Thanks to the maker of the ai its awesome.
Last edited by aoefan on Wed Jun 30, 2021 5:47 pm, edited 1 time in total.

lolasik43
Forumer
Posts: 20
Joined: Sat Nov 25, 2017 4:05 am

Re: The Horde

Post by lolasik43 »

Error when trying to play DE <_<

User avatar
halcyon88
Swami
Posts: 138
Joined: Mon Mar 16, 2015 2:43 pm
Location: UK

Re: The Horde

Post by halcyon88 »

Tested myself too. Does seem to be broken on DE. Even with the old civs. Anybody have any idea what the problem might be?
A.K.A. TOAO_Philosopher (formely TOAO_ReLeNtLeSsS, TOAO_Leo, TOAO_Ayubu_, TOAO_FSpirit, _TOAO_HussY_ and TOAO__HussaR_ (even before that, Deadly_Hussar— and DEADLY POISON on AOKH back when I was REALLY young)).

User avatar
Esty
Waheguru
Posts: 1019
Joined: Wed Dec 30, 2015 7:37 am

Re: The Horde

Post by Esty »

problems fixed
Attachments
The HordeDE.rar
(87.78 KiB) Downloaded 27 times
Author of TRiBaL_Warrior, Yggdrasil, PharaoN, WoodyWood Pecker and currently :o dette :dance

lolasik43
Forumer
Posts: 20
Joined: Sat Nov 25, 2017 4:05 am

Re: The Horde

Post by lolasik43 »

Esty wrote:
Wed Aug 25, 2021 9:18 am
problems fixed
0_0 Thank YOU !!!!

Post Reply